Zakelijk

Nieuw dak voor je zakelijke ruimte?

Gratis offerte zakelijk

Volgende stap
Bedankt voor je aanvraag! We gaan er direct mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Over Roofer

De voordelen van Roofer

Complete installatie

Vanaf het eerste adviesgesprek tot de oplevering en tot lang daarna. Bij Roofer wordt alles tot in de puntjes geregeld, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van een betrouwbaar dak.

Beste deal garantie

Geen prijsstijgingen of hoge kosten achteraf. Je krijgt altijd de beste deal en onvoorziene kosten worden tijdens de installatie besproken.

10 jaar garantie

Standaard lange garanties en uitgebreide service. Met onze 10-jarige garantie kies je voor zekerheid. Geen onverwachte kosten voor jou.

Over Roofer

Nederlands #1 dakexpert in platte daken

Onze adviseurs helpen jou het beste uit jouw dak te halen met dakbedekking of dakisolatie. Bespaar op je energierekening met dakisolatie of kies voor nieuwe dakbedekking.

Offerte aanvragen
Reviews

Bekijk wat voorgaande klanten over ons zeggen

B L

"Waren snel met een duidelijke offerte. Daarna afspraak gemaakt en gepland om dak van bungalow en garage opnieuw te leggen. Was een enorme klus ,maar die mannen werken hard en netjes. Communicatie super en ze zijn super vriendelijk ! Altijd bereikbaar en mee denkend. Goede prijs en kwaliteit!"

5/5

Lonny

"Niet alleen goed en snel, maar ook zeer vriendelijk en vakkundig geholpen! Een echte aanrader!"

5/5

Irene

"Geweldig werk,snel efficiënt,netjes vriendelijk en professioneel"

5/5

Alex

"Mooi werk afgeleverd door Roofer Daksystemen, bedankt!👍"

5/5

Hef

"Hoogwaardige dienstverlening. Oog voor de klant, snel en ontzettend hulpverlenend. Roofer heeft mij goed geholpen, óók met de verzekering en het aanvragen van een daksubsidie. Daarom vijf sterren ⭐️"

5/5

Eduard

"Zware lekkage gehad door de vele neerslag. Nadat ik 2 offertes van de concurrentie binnen had gekregen toch gekozen voor Roofer. De doorslag zat hem vooral in de mate van professionaliteit waarin werd gecommuniceerd."

5/5