Contact opnemen

Vragen over je dak of over onze diensten? Vul het formulier in om in contact te komen!

Formulier

Bedankt voor het invullen!
Je bericht is goed ontvangen.
We proberen zo snel mogelijk te reageren!
Oops! Something went wrong.

Contact Informatie

Veelgestelde vragen

Bekijk of wij direct antwoord op je vragen kunnen geven!

Het is noodzakelijk om een plat dak te vernieuwen wanneer er diverse problemen optreden, zoals barsten, blaasvorming en vouwen. Als je bovendien van plan bent om het dak te isoleren, biedt dat een gunstige gelegenheid om ook de dakbedekking aan te pakken.

Het isoleren van een plat dak resulteert in een verbeterd energielabel, wat op zijn beurt de waarde van een huis verhoogt. Een degelijk geïsoleerd plat dak zorgt ervoor dat warmte binnenshuis blijft, terwijl kou en vocht buiten worden gehouden. Dit resulteert in een verhoogd niveau van wooncomfort.

De prijzen voor dakisolatie op platte daken variëren meestal van €75,- tot €150,- per vierkante meter. Deze kosten zijn afhankelijk van de omvang van de benodigde werkzaamheden.

Je dak verduurzamen kan op verschillende manieren. Door te investeren in hoogwaardige dakbedekking en isolatie, waarbij je milieuvriendelijke reflecterende dakmaterialen zoals lichtgekleurde opties en isolatiematerialen zoals glaswol, steenwol, cellulose of EPS gebruikt, kun je je dak effectief verduurzamen. Laat de installatie over aan professionals voor een correcte en effectieve uitvoering.

De ISDE-subsidie voor dakisolatie is €15 per m² voor een geïsoleerd oppervlak van minimaal 20 m². Deze subsidie geldt voor dakrenovaties tussen 2-4-2022 en 1-1-2023 en na 1-1-2023.

Het is belangrijk om snel actie te ondernemen bij daklekkage om verdere schade aan je huis te voorkomen. Een professionele dakdekker kan de lekkage opsporen en de juiste reparaties uitvoeren.