Dakisolatie binnenkant

Wil jij je dak isoleren aan de binnezijde? Roofer zorgt voor de beste oplossing om jouw dak te verduurzamen.

Vraag offerte aan
Over Roofer

Nederlands #1 dakexpert in platte daken

Onze adviseurs helpen jou het beste uit jouw dak te halen met dakbedekking of dakisolatie. Bespaar op je energierekening met dakisolatie of kies voor nieuwe dakbedekking.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over dakisolatie

Bekijk of wij direct antwoord op je vragen kunnen geven!

Het isoleren van een plat dak resulteert in een verbeterd energielabel, wat op zijn beurt de waarde van een huis verhoogt. Een degelijk geïsoleerd plat dak zorgt ervoor dat warmte binnenshuis blijft, terwijl kou en vocht buiten worden gehouden. Dit resulteert in een verhoogd niveau van wooncomfort.

Je dak verduurzamen kan op verschillende manieren. Door te investeren in hoogwaardige dakbedekking en isolatie, waarbij je milieuvriendelijke reflecterende dakmaterialen zoals lichtgekleurde opties en isolatiematerialen zoals glaswol, steenwol, cellulose of EPS gebruikt, kun je je dak effectief verduurzamen. Laat de installatie over aan professionals voor een correcte en effectieve uitvoering.

De ISDE-subsidie voor dakisolatie is €15 per m² voor een geïsoleerd oppervlak van minimaal 20 m². Deze subsidie geldt voor dakrenovaties tussen 2-4-2022 en 1-1-2023 en na 1-1-2023.